Producten

Uw specialist kiest het beste voor úw huid. Wat doet u?
Bij Pure & Beauty is uw huid in goede handen. De producten waarmee gewerkt wordt zijn nauwkeurig voor u geselecteerd.

IMG_2047-Website-300x200Er wordt alleen gebruik gemaakt van het beste uit de natuur, eerlijke en biologische producten van de hoogste kwaliteit met een no-nonsense benadering.

De combinatie van vrijwel 100% natuurlijke producten voor inwendig en uitwendig gebruik, zorgen voor een totaal concept. Dat samen met thuisverzorging-op-maat huidverbetering mogelijk maakt.

Product-op-maat; huidcouture!
Bij Pure & Beauty weten we als geen ander dat elke huid uniek is. Daarom worden producten op maat samengesteld en is er voor thuis dus altijd een perfect passend product met de beste verzorging voor jouw huid. Want ook jouw huid is uniek en verdient het allerbeste.

(Alle producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën. Minerale oliën verstoppen de poriën en blokkeren de vochthuishouding en zuurstofcirculatie van de huid.)

Waar cosmetica stopt, beginnen de producten van Pure & Beauty

Waarom (echt!) natuurlijke producten?
Een gevoelige huid wordt vaak veroorzaakt door de synthetische ingrediënten in verzorgingsproducten. Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit hebben deze nadelige eigenschappen niet en brengen je huid op een natuurlijke manier in balans.

De huid is een ademend (en ons grootste) orgaan en neemt stoffen op die dan in ons lichaam terecht komen. Daarom is het beter om uitsluitend natuurzuivere producten te gebruiken.

Wat je niet kunt eten hoort ook niet op je huid!

Natuur op je huid, dat zie je, dat voel je!

totaal-02

Met Pure & Beauty op naar een mooie en gezonde huid