Werkwijze

De behandelingen in de salon worden altijd afgestemd op uw wensen en huidconditie. Samen bekijken we wat u belangrijk vindt en wat u graag verbetert of verandert wilt zien.

Tijdens uw eerste afspraak nemen we hier de tijd voor. Er wordt een huidanalyse gemaakt en door middel van vragen wordt naar de oorzaak van een huidprobleem gezocht. Ook gezondheid, voeding en leefstijl krijgen aandacht.

Er wordt een persoonlijk plan opgesteld en dit nemen we samen door. Door de combinatie van intensieve behandelingen met hoog werkzame producten en op maat samengestelde thuisverzorging werken we samen aan een optimaal resultaat. Het doel is altijd wat u wenst en wat het beste is voor de huid.

De behandeling is intensief en krachtig en werkt nog even door. Om het effect van de behandeling langer vast te houden is het belangrijk om thuis de huid te verzorgen met de geadviseerde producten. Zo kan de huid ook structureel verbeterd worden.

Goede huidverzorging kan niet zonder thuisverzorging!

U krijgt dan ook altijd een verzorgingsadvies mee, passend bij uw (huid-)conditie en aangepast aan het seizoen.

IMG_2063-Website

Op de prijslijst treft u een overzicht van de behandelingen. Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden. Voor meer informatie over de diverse behandelingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0497-573511 of e-mail: info@pureandbeauty.nl

Ik verwelkom u graag in de salon om u persoonlijk te woord te staan!totaal-01