Specialisme

Aromatherapie ~ 100% Natuurlijk!
Door de grote kennis en jarenlange ervaring is uw huid bij Pure & Beauty in goede handen. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten van de hoogste kwaliteit. Het beste uit de natuur, eerlijke en biologische producten van de hoogste kwaliteit met een no-nonsense benadering. 100% natuurlijke producten die écht doen wat ze beloven!

IMG_2021-WebsiteIntensieve en effectieve behandelingen ~ van binnenuit en van buitenaf
Al meer dan 10 jaar kunt u terecht voor intensieve en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Er wordt altijd verder gekeken dan de buitenkant, een mooie huid komt immers ook van binnenuit? Gezondheid, voeding en leefstijl spelen een grote rol en worden dan ook altijd meegenomen in de totaal aanpak.

Gezondheid ~ Huidproblemen? Mooi niet!
U kunt met vrijwel elk huidprobleem bij ons terecht. S.P.A. Aromatherapie is een zeer uitgebreid merk en biedt tal van producten voor de huid maar ook voor de gezondheid.
Of u nu wilt ontspannen, uw huid wilt verzorgen of een huidprobleem wilt aanpakken.. wij helpen u graag! Samen gaan we op weg naar een gezonde en mooie huid.

Product-op-maat ~ huidcouture!
Bij Pure & Beauty weten we als geen ander dat elke huid uniek is. Daarom worden producten op maat samengesteld en is er voor thuis dus altijd een perfect passend product met de beste verzorging voor jouw huid. Want ook jouw huid is uniek en verdient het allerbeste.

Voor- en nabehandeling
Elke behandeling, zelfs de kleinste, wordt tot in detail verzorgd.
Wimpers verven? Na het verven wordt de huid verzorgt met S.P.A. Harsen?
De speciale voor- en nabehandeling van S.P.A. én de hoge kwaliteit natuurlijke hars geven een zijdezachte huid, zonder haartjes.

Aromabrasie ® ~ Dieptepeeling
Met behulp van etherische oliën is het mogelijk om microdermabrasie op de huid toe te passen. Met dit verschil; er wordt geen apparaat gebruikt, maar pure oliën. Deze worden per druppel nauwkeurig gedoseerd aangepast aan uw huidconditie en het effect dat u wilt bereiken.

Resultaat? Een mooie gladde huid die een frisse uitstraling heeft en zacht aanvoelt.
Aromabrasie is geschikt om de huid te verjongen, tegen pigmentvlekjes, littekentjes, na acne enz.

Bindweefsel massage gezicht
Bindweefselmassage is een zeer intensieve en effectieve massage van de diepere huidlagen. Bij Pure & Beauty wordt deze massage gecombineerd met een zeer werkzame kuurolie van S.P.A. Aromatherapie. Deze bevat een hoog percentage werkzame etherische oliën. Samen zorgen ze voor een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur. Er is een betere opname van werkstoffen, de doorbloeding van de huid verbeterd, fijne lijntjes,vlekjes en littekens verminderen.