Behandeling

Schoonheidssalon Pure & Beauty en uw huidbehandeling

De huid is uw grootste orgaan en een zeer kostbaar bezit. Erg belangrijk om daar dus extra goed voor te zorgen. Elke huid is anders en kan door verschillende invloeden (leeftijd, seizoenen, leefstijl) veranderen. De huidverzorging dient daar op aangepast te worden.

Bij Pure & Beauty is uw huid in goede handen.
Pure & Beauty is al meer dan 10 jaar het beste adres voor natuurlijke huidverzorging en verbetering. Professionele verzorging, persoonlijke aandacht, rust, comfort en kwaliteit staan bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen van gezicht, lichaam en voeten.
Maar ook voor advies, huidverbetering, gezondheid, wellness, ontspannen, make-up en de aanschaf van vrijwel 100% natuurlijke producten.

De behandelingen in de salon worden altijd afgestemd op uw wensen en huidconditie.
Samen bekijken we wat u belangrijk vindt en wat u graag verbetert of verandert wilt zien.
Tijdens uw eerste afspraak nemen we hier de tijd voor. Ook wordt dan een persoonlijk plan opgesteld en dit nemen we samen door. Door de combinatie van intensieve behandelingen met hoog werkzame producten en op maat samengestelde thuisverzorging werken we samen aan een optimaal resultaat. Het doel is altijd wat u wenst en wat het beste is voor de huid.

Met Pure & Beauty op naar een mooie en gezonde huid!

Met de 100% natuurlijke producten van S.P.A. wordt uw huid niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit verzorgd.

Een behandeling met S.P.A. is een unieke ervaring, puur en krachtig.

Plantenoliën, granen, etherische oliën, fruit en groente, modder en klei
vormen een pure beleving.

De mooie, verzorgende make-up van Couleur Caramel maakt de behandeling compleet.

 Natuurlijk genieten!

Op de prijslijst treft u een overzicht van de behandelingen. Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden. Voor meer informatie over de diverse behandelingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0497-573511 of e-mail: info@pureandbeauty.nl

Ik verwelkom u graag in de salon om u persoonlijk te woord te staan!